Till ända.

Vad en helg går fort.. Det är redan söndag och imorn är det dags för Jens att fara igen.
Dessvärre har det stått lite still i huset ihelgen men då har vi gjort trevligheter istället. I fredags var jag upp på Ikea där jag tyckte då jag hittade både det ena och andra men när man kommit hem och satt var sak på sin plats så var det inte så mycket helt plötsligt.
På hemvägen mötte jag Niklas och Linnea som var på väg till BB och därifrån kom dom hem med en liten elly! <3 Så imorn ska jag och snusa på nyaste tillskottet!
På fredagskväll skruvade jag ihop lite av det jag fick med mig från Ikea och så hade vi främmande av Sabina och Tomas! =)

Igår tog vi oss en aningens kortare skotertur till degan, dock är inte föret något att hurra för här hemma längre.
På kvällen hade vi fullt hus av Rudholm/Engstrand och Björkman/Stenvall. Mycket trevligt, när barnen sov gott så hamnade mammorna i soffan och papporna spenderade hela kvällen i garaget. Är inget konstigt med det, vanligt förekommande ;)
En stockholmsresa som vi länge tänkt på är spikad, första helgen i maj åker vi till Stockholm och mår gott. Men utan karlar och barn ;) vi måste bara hitta ett hotell till lagomt pris och fylla spargrisen.

Idag har Jens premiärtävlat, han hade som mål att orka ta sig i mål och det gjorde han. 7 av 12, ingen topplacering men för att vara första gången och vara helt otränad för det ändamålet så gick det ju alla tiders! =)
Så jag och Filip har mest gjort ingenting idag, tröttheten har varit ett faktum. Klockan var säker närmare 2 halv 3 innan vi slog åt dom blå och halvtimmen senare var det någon som saknade tutten och 5.30 var det någon som ville stiga upp. Det är så vackert bara starta dagen omän man startar den i sängen halvsovande medan han kryper omkring och klänger, drar lite i håret och pillar ut ansiktet. Det blir en tidig kväll och jag tror jag redan nu ska börja avrunda, släcka ljusen och hoppa i duschen och ringa ut till garaget och höra ifall han tänkt övernatta där eller om han kan slita sig =)


Kommentarer
Postat av: Carro

Nä, föret är Inge vidare. Men snart bär de ju av till fjälls, där hoppas vi att de är bättre :) sååå himla fin bild på Fille :)

2012-03-18 @ 21:47:43
URL: http://ccaroolineee.blogg.se/
Postat av: Linda

TACK för i helgen!!

2012-03-18 @ 23:03:20
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: sussa

nååååhhhh men sötingen =)=) tur vi ska ses i morrn, de känns som de va jätte länge sen vi sågs.

2012-03-19 @ 18:08:46
URL: http://souziq.wordpress.com
Postat av: mormor

Gullungen <3

2012-03-19 @ 22:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0