Helgen i sin helhet.

Det är sjukt så fort en helg går och ändå fick vi helg redan i torsdags.
I fredags hade vi Mattias och Cissi här på middag och en trevlig kväll. Precis när vi gick och la oss så vaknade Filip med 39.7 i feber så vi sov inte alls som vi skulle. Det var snabbt övergående dock för på lördagsmorgon var han feberfri och full fart i han som vanligt.

Vi tog det lugnt på morgon och åkte allihopa till lillpite, jag och Filip stannade hos Linnea och barnen på kafferep medans Jens spelade bandy.
Eftersom vi var bjudna på knytkalas så blev vi stannandes där hela dagen och kvällen. Vilken bra idé med knytis, massor med ny mat och massa olika. Det var super!

Idag har vi gjort färdigt öppningen mellan köket och vardagsrummet. De blev riktigt bra! =)
Även nån liten tak och golvlist som fattats har även kommit sig på plats. Ja fy tusan, vi håller på att vara färdiga på riktigt! =)

Imorgon skulle jag egentligen ha varit ledig men se den gubben gick inte, ska in och jobba ändå så fille ska få åka på dagis. Han kommer vara trött imorgonbitti för han vägrade sova, även ikväll. Nåja skam den som ger sig, han har kanske kommit på andra tankar till imorn.

Nu ska jag dippa några fler chips, dricka lite mer cola och njuta av att ha sällskap i soffan. Imorgon är det måndag igen och Jens far till Gällivare.
Godnatt! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0