Järnspisen

Våran vän Linda blev 25 år i somras och vi har bestämt sen tidigare att vi bara uppvaktar varandra när man fyller jämt, och 25 är ju lite jämt. Så redan i sommar hade vi bestämt att vi skulle ta ut henne och äta och dricka bara vi tjejer, men fullt upp som vi alla haft så har det flytit undan men igår blev det. Vi hade ordnat med hjälp av Per så det blev en överraskning. After work på järnspisen och sen gick vi till Challenge, surrade och drack lite. En jättetrevlig kväll med fina tjejer! Det var roligt att få prova på Järnspisen, helt okej, lite annars, mysigt.
 
Jens klev upp med våran morgonpigga son så jag fick faktiskt lite sovmorgon, men eftersom vi hade en del på agendan innan Jens skulle packa för att åka till stugan och jaga så kunde jag inte ligga och dra mig alldeles för länge. Vinterdäck på bägge bilarna har vi då nu och ett handtag på skafferiet med hyllor i. Nu hör vi även till dom som har ett skafferi i köket och inte alla torrvaror i kartonger på övervåningen ;-)
 
Nu ikväll åkte vi en sväng och lekte med Tovah. En trött Filip sover och jag ligger under filten, har funderingar om jag inte skulle ta och börja avrunda för idag. Några karameller till sen får det vara bra för idag, godnatt! :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0